Mount & Blade: Warband Son Dakika !

Bannerlord Warband’da sevilen çok oyunculu moda karşı oyun ekibi
Skirmish modunu hayata geçireceğini duyurdu.

Skirmish modu 6’ya 6 oyuncu ile oynanacak.Bu takımlar pvp modunda rauntlarına başlayacaklar.Raunt içerisinde güvenecekleri tek şey yetenekleri ve taktiksel oyunları olacak.Genel olarak bunun gibi oyunlarda karakterlerin güçleri eşit olur ve oyuncu yeteneğine göre kazanan belli olur.Lakin bu modda bu olmayacak karakter sınıfları arasında fark olacak.Örneğin şovalye ve çiftci gibi sınıfların arasında farklar olacak.Ama güçlü sınıfların farklı negatif yönleri olacak.Şovalyenin gücü fazla olabilir ama hareket ve saldırı hızı düşük olacağı için bu onun karşısında duracak olan kişinin avantajına dönüştürebileceği bir yön haline gelebilecek.

Modda puanlama sistemi olacak.Ve her spawm’da sınıf seçim ekranı gelecek ve oyuncular her spawn da puanına göre farklı sınıflar da karakterler seçebilecek.Güçlü karakter sınıflarını bu puan sistemi ile almak daha da zor olacak.

Skirmish modun da bayrak noktaları ve bunları işgal etme savunma yöntemleri kullanılacak bu yöntemler sayesinde oyunda aktiflik seviyesi en üst seviyede tutulacak. Mount and Blade yapım ekibi bu mod için ilk olarak kapalı beta sunacaklarını ve oyunu geliştirmeye açık şekilde sunacaklarını belirtiler.Bu betayı oynayan oyuncuların geri bildirimleri sayesinde eksikler tamamlanacak ve ince ayarlar yapılacağı belirtildi.Ekibin bu hafta oyun hakkında verdiği bilgiler bunlar.Mound and Blade severler ve aşıkları umarım en kısa zamanda bu oyuna kavuşabilirler.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir